Persruimte

Decathlon

DECATHLON maakt deel uit van de Groep Oxylane. Deze heeft als missie « zin geven om te sporten en zo het plezier en de geneugten van sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken ».

Deze opdracht is mogelijk door sport betaalbaar te maken (lage prijzen), met een permanente garantie wat de kwaliteit van de producten betreft, en door een zeer breed aanbod voor te stellen (65 sporten onder eenzelfde dak). DECATHLON produceert en commercialiseert sportartikelen en sportmerken (zowel eigen merken zoals Quechua, Tribord, Inesis en Kipsta, als internationale merken). Sinds 1997 is DECATHLON actief in België. De eerste winkel werd geopend in Antwerpen waar tevens het hoofdkantoor is gehuisvest. De keten telt thans zestien verkooppunten en één logistiek centrum en stelt meer dan 1.700 medewerkers tewerk.

Contactpersoon

Aurore Dall’Agnol
Tel: + 32 (0)3 546 04 00

Passiemerken

Onze passiemerken vormen het hart van onze producten. Innovatie, R&D en gebruiksgemak staan centraal binnen hun strategie. Ontdek hier onze persberichten per merk.

Sophie Engels
PR & Conversation Manager
Decathlon Belgium
press.belgium{at}decathlon.com

Alle must-haves voor deze vakantie

Je vertrekt bijna op vakantie? Vergeet dan zeker niet te controleren of je alles bijhebt. Of het nu om een sportieve of ontspannen vakantie gaat, een goede voorbereiding is een must!

Lees meer
2 July 2015